Khao San road

Laatst bijgewerkt: 31-03-2020

Khao San Road is voor backpackers the-place-to-be, Khao Sand Road word ook wel de backpackers buurt genoemd.  Deze knotsgekke straat temidden van de backpackerswijk Banglamphu is een mengelmoes van elke nationaliteit op aarde. Alles is to koop op Khao San Road van backpackers spullen tot vrouwelijk gezelschap.

Khao San Road overdag

S'ochtend is de Khao San Road nog rustig en reiden er gewoon nog taxies en tuktuk door de straat, Waarschijnlijk omdat de backpackers hun roes aan het uitslapen zijn van de vorige avond.

in de middag gaat Khao San Road pas echt leven dan worden de marktkraampjes opgezet. Let op voor alle zeiltjes van de kraampjes als je langer bent dan 1,80 meter dan ga je waarschijnlijk je hoofd stoten tegen een van de kraampjes.

Khao San Road in de avond en nacht

In de avond kan je de vele kroegen, clubs bezoeken op Khao San Road. Je kan er dan ook prima een avond vermaken op Khao San Road. Vele mannetjes die je aandacht proberen te trekken met een laserpennetje op de grond te schijnen, vrouwtjes met gefrituurde insecten en mannetjes die je een maatpak willen aanpraten,Lachtags-Ballonen zijn hier ook gewoon te krijgen en de pingpong shows zijn hier genoeg te vinden. Rond 2 uur gaan ongeveer alle baretjes wel dicht. Op dat moment vind je genoeg dronken mensen opstaat en weer thaise mannetjes die hier slim op spelen.

Eten op de Khao San Road in bangkok

Op Khao San road vind je eindeloos veel eetkraampjes met ruime keuze. Qua eten is hier eigelijk alles wel te krijgen. Rond de 30 Bath( 1 euro ) heb je al een eenvoudig gerecht met reist en verse groenten.