Over Where To Travel

Wheretotravel is een digitale reisgids voor de avontuurlijke reiziger. Een reisgids die wordt gecreëerd door onze eigen reiservaringen, die wij meemaken tijdens onze reizen.

Wij delen hier vele reisroutes, die volledig afgestemd zijn op jouw reisdoelen. Schrijven wij handige inpaklijsten die helemaal gericht zijn op de landen die jij gaat bezoeken. En schrijven wij over de leukste dingen die je kunt doen op jouw reis bestemming.

Al onze reistips zijn gebaseerd op onze reizen. De plekken waar wij zijn geweest zoals Bali, Sri Lanka en Vietnam. Wij proberen namelijk alles te verzamelen, ook onze fouten en domme beslissingen. Zodat jij deze niet meer hoeft te maken tijdens jouw reis.

Wheretotravel is daarom het startpunt van jouw reis. Wij willen je graag informeren om het beste uit jouw reis te halen. En juist niet alleen de standaard reisgids activiteiten gaat doen, maar juist buiten de standaard toeristische paden kan begeven. Wij schrijven daarom ook over van voorbereiding van jouw backpack tot de beste surf spots in Sri Lanka die jij wilt bezoeken.

Samen werken met Where To Travel?

Wil je een bestemmingen, product of bedrijf onder de aandacht brengen? Wij kijken altijd uit naar unieke samenwerkingen.

Mogelijkheden

Wij staan altijd open voor interessante samenwerkingen mits deze bij het publiek van Wheretotravel passen. 

Je kunt contact opnemen voor:

  • Reviews van producten en diensten die aansluiten bij het thema van reizen/ontdekken/avontuur
  • Gesponsorde content in de vorm van overnachtingen, activiteiten en transport
  • Het opzetten van winacties die interessant zijn voor de lezers van Wheretotravel.

Neem contact op met info@wheretotravel.nl om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor een samenwerking.